Iako nije u žiži modnih dešavanja kao što je bila tokom devedesetih, Kate Moss ipak ni malo ne zaostaje po smislu za street modu!

Štaviše, s vremena na vreme kada je uhvate radoznali fotoreporteri, manekenka specifičnih crta lica je skoro uvek u jednostavnom izdanju sa veoma primamljivim stilskim obrtom koji je uvek predmet našeg interesovanja. 

Njeni eksperimenti u modi su najčešće rock and roll porekla - crna boja, odevni komadi od kože, čizme na visoku štiklu, messy kosa... Ipak, kada napravi izuzetak, bad girl dobija epitet prave lejdi!

Početkom sedmice, izlazeći iz jednog prestižnog restorana u Londonu, Kate se opredelila za jednostavni crni ansambl koji je unapredila kratkom bundicom animal dezena. 

Jednostavno stilsko rešenje u vidu komada sa animal printom je dalo jednu luksuznu notu izgledu, a viseće minđuše su nam odmah siganalizirale da je njena inspiracija bila neponovljiva ikona stila koja je obeležila eru šezdesetih - Edie Sedgwick! 

Iako je malo pauzirala od ovog printa, drago nam je što ga polako vraća u svoje svakodnevne kombinacije, jer joj fantastično pristaje!

Na sledećoj strani pogledajte još fotografija Kate Moss u kombinacijima u kojima glavnu ulogu igra animal dezen: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/