Ako je neki brend simbol Francuske to je modna kuća Chanel, osnovana daleke 1910. do strane dizajnerke Gabrielle Bonheur Chanel. Prestižan francuski brend koji od 1983. godine kretivno uređuje nemački dizajner Karl Lagerfeld, spada u omiljene brendove velikog broja dama, koje su svoj stil krojile prema senzibilitetu kuće.

Koliko je Chanel jak dokazuje činjenica kako su i Melania Trump i Kate Middleton prilikom zvaničnih poseta Parizu birale modele ove kuće a ne Louis Vuittona, Celine, Saint Laurenta i ostalih pariskih kuća koje su skoro pa jednako uticajne i relevatne danas u modi.

Chanel je prosto uvek bio više od mode, više od brenda te je uvek mogao da računa na vernost najvećih francuskih ikona filma i stila, počev od Catherine Deneuve, preko Charlotte Giansbourgh do Vanesse Paradis i njene mlade i lepe ćerke Lily-Rose Depp.

Zato je bilo za očekivati da će prvi red Chanela proteći u znaku šik Francuskinja poput Caroline De Maigret, Marion Cotillard, Ines de la Fressange i Isabelle Huppert.

Najviše pohvala je pokupila Caroline koja je izgledala senzacionalno i sveže u širokim teget pantalonama sa duplim srebrnim kopčanjem, crnim čipkanom rolkom i belim kaputom. Prirodan izgled i ležerno skupljena kosa u rep bili su njen beauty izbor ali i dokaz da je za efektan izgled dovoljna otmena kombinacija i negovana koža.

Sličnim stilskim izborom vodile su se i njene prijateljice koje su demonstrirale zajedno da je crno-teget kombinacija jedna od njihovih omiljenih. 

Pogledajte u nastavku šta su Francuskinje nosile na Chanel reviji:

Caroline De Maigret

Isabelle Huppert

Marion Cotillard

Ines de la Fressange

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/