Nekolicina je razloga zašto nam je Olivia konstantna inspiracija, ali tu je i činjenica da njenu prisutnost na ulicama svetskih modnih metropola, te u prvim redovima revija ne možemo zaobići. 

Iako ovu njujoršku it devojku posljdnjih sezona ne viđamo toliko često, ona svojom pojavom uvek privlači poglede.

Njeni zimski stajlinzi posebno su zanimljivi jer su uvek zaokruženi fantastičnim kaputom, bez obzira o kakvoj se prilici radilo.

Odabraće najrazličitije modele i često biti verna vojničkom stilu, što je dodatno potvrdila dizajniravši upravo military kapute za svoju poslednju saradnju sa brendom Banana Republic. Stroge linije vojničkih modela često ublažava ženstvenijim ostatkom kombinacije, dugom haljinom i visokim čizmama ili visokim potpeticama i moćnim parom naočara za sunce.

Olivia takođe često ume da rotira svoje najdraže komade ili nosi one iz kolekcija koje je sama dizajnirala, te tako daje ideje za praktičnu upotrebu, uvek besprekorno kombinovane i sa ženstvenom notom. 

Klasičnim komadima uvek će dati dozu tvista koji će ih učiniti nosivima u svim prilikama, a kao završni detalj u zimskim danima dolazi kaput.

Izdvojili smo nekoliko Olivijinih omiljenih kaputa koje bira u hladnim danima - potražite svoju inspiraciju za zimski stil u nastavku:

Preuzeto sa: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/