Ako ste kojim slučajem u street style izveštajima iz Milana i Pariza primetili da dominira jedna vitka i zgodna plavuša koja nosi top kreacije s potpisom Balenciage, Burberrya, Calvina Kleina, Tabithe Simmons, Max Mare i Off White-a, to je sigurno bila Viktoria Rader.

Ova stylish Nemica rodom iz Minhena, koja od 2014. godine vodi lifestyle blog VickyAndTheKid, s fokusom na modu, ali i onu rezervisanu za decu (njen news feed je preplavljen slikama Viktorije i njenog malog dečaka Luce) bila je ubedljivo jedna od najslikanijih street style zvezda nedavno završenog Fashion Weeka. 

Pored sajta Rader deo svog vremena posvećuje i brendu Vira koji je osnovala 2012. godine.  

Viktoria koja je u dobi od 16 počela da se bavi manekenstvom već 5 godina živi u Minhenu u kom je upoznala svog sadašnjeg supruga.  Među njenim najomiljenijim brendovima su Zara, Topshop, Asos (low budget), Self -Portrait, Stella Jean, Carvin, Sandro, Maje, N21 (medium budget) i Chloe, Lanvin, Saint Laurent, Burberry, Stella  McCartney, Balenciaga (big budget).

Pogledajte na sledećoj stranici koje je još street style kombinacije prošetala Viktorija:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/