Prilikom izlaska iz hotela La Réserve u kom boravi već nekoliko dana, paparaci su uslikali britansku dizajnerku kako još jednim fenomenalnim izdanjem opravdava ulogu modne heroine kojoj se mnogi s razlogom dive.

Ovog puta Vicky nam je demonstrirala zanimljiv spoj sportske mode i visoke elegancije, i to samo u jednom odevnom komadu. 

Naime, dizajnerka je prošetala crnu maksi haljinu, dugih rukava koja u gornjem delu podseća na klasičan duks sa rol kragnom na vezivanje, dok u donjem dominira asimetrična plisirana suknja. Upravo taj konstrast ležernog i sofisticiranog stvara više nego atraktivan spoj, toliko moćan da odavno nismo videli zanimljiviju haljinu koju možemo da zamislimo i uz patike ali i neobične salonke. 

Priznajemo, da se gornji deo nastavio u običan ravan kroj, haljina bi bila krajnje jednolična i vrlo sportska. Ovako, ta dramatična suknja na svilene falte u formi lepeze obezbedila je taj sjajan kontrast i damski momenat koji je pokazao koliko su odevni komadi 21. veka puni eklektizma, uticaja sportske garderobe koji diktiraju praktičnost ali i doslednost urbanoj RTW modi. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/