Zanosna američka glumica kubanskog porekla, zavodljiva Eva Mendes u brojnim intervjujima istakla je da voli da se oblači ženstveno - u obzir dolaze samo haljine, suknje, uske majice i nikako trenerka, za koju smatra da je zaslužna za mnoge razvode širom Amerike.

Iako se od 2015. povukla iz filmskih voda, Eva je svoju profesionalnu pažnju usmerila na kreiranje odeće i osmišljavanje parfema, svesno izbegavajući ponude za film. Suprugu Ryana Goslinga, primetili smo juče u Njujorku, gde je imala nekoliko zakazanih sastanaka.

Fotoreporteri su prelepu zvezdu uslikali u odevnoj kombinaciji koja nagoveštava proleće i koja je od glave do pete stil koji se vezuje za lepu Evu.

Zvezda filmova Last night i Training Day opredelila se ovoga puta za tufnasti, plavo-beli pidžama-kombinezon koji potiče upravo iz njene veoma uspešne linije New York And Company koja slavi ženstvenost i lejdi look. 

Tačkasti ansambl, zgodna latina nadogradila je tvid kaputićem sa 3/4 rukavima, dok je u domenu aksesoara brijirala!

Mendes je u sferi obuće izabrala bele sandale na pertlanje i braon štiklu, pod ruku uzela plavu torbu ali je zato sve IMPRESIJE najviše pokupila zahvaljujući izborom šarenog turbana koji je u paru sa alkama i oversize naočarama, potvrdio da niko ne nosi turban kao Eva. 

Inače ova trio detalja: turban, alke i naočare, odavno je sinonim za Evina izdanja. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/