35-godišnja glumica, pevačica, producentkinja, filantrop i pobednica takmičenja Miss World 2000 smatra se jednom od najmoćnijih dama na svetu. Pre dve godine magazin Time je lepu glumicu uvrstio na listu top 100 najuticajnijih ljudi na svetu, dok ju za Forbes prošle godine jedna od 100 najmoćnijih žena na svetu.

Od njenog bolivudskog debija 2003. godine prošlo je dosta godina. Nakon uloga u filmovima The Hero: Love Story of Spy, Andaaz, Mujihse Shaadi Karogi i Aitraaz, Chopra postaje vodeća indijska glumica. Proboj na američko tlo joj donosi uloga u ABC triler seriji Quantico, čime postaje prva dama iz Južne Azije koja igra neku od vodećih uloga u američkoj drama seriji.  

Uporedo sa glumom, Chopra radi za UNICEF kao ambasador dobre volje pri Ujedinjenim nacijama, te čest učesnik u dobrotvornim organizacijama i dešavanjima koja se posebno tiču jednakosti polova i nezbrinute dece.

U međuvremenu Chopra je postala prijateljica Meghan Markle, aktuelne vojvotkinje od Saseksa te su postale indikacije da bi upravo indijska lepotica mogla da bude kuma mlade. Iako se to nije desilo, Chopra je bila jedna od najbližih zvanica američke glumice i dama koja je na zvaničnoj gala večeri privukla najviše pažnje.

Baš u tom periodu lepa Indijka je upoznala i Nicka Jonasa, ali to nije naš fokus ovoga puta, već sjajan stil koji Priyanka poslednji niz godina demonstrira. Ako moramo da uporedimo s čijim stilom se Priyankim podudara ili ima neke sličnosti, na um nam pada zgodna i rasna Kubanka, Eva Mendes. Baš poput nje Chopra voli modele koji su cvetni, boho, a opet i damski. Isto tako je sklona isticanja svojih oblina ali na jedan seksi način.

Obe su takođe veliki fanovi maksi i midi haljina zatvorenog dekoltea koje odlikuju cvetni dezeni i lepršave suknje. 

Pogledajte u nastavku nekoliko najboljih izdanja ove lepotice:

Pogledajte na sledećoj stranici ostala izdanja lepe glumice:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/