Na reviji italijanskog dizajnera Giorgia Armanija, održanoj na aktuelnoj Nedelji visoke mode u Gradu svetlosti, Poppy Delevingne je izabrala krajnje zanimljivu kombinaciju koja je idealna za svečane prilike, ali tako da ne izgledate pretenciozno, već jednostavno i lepo. 

Britanska manekenka i trendseterka, inaće sestra od Care Delevingne u beauty sferi se opredelila za jedan klasičan look nalik onima koje su nosile dive zlatnog Holivuda Marlene Dietrich i Greta Garbo - razdeljak sa strane, blago uvijena kosa koja pada kod vrata, crveni karmin, istaknute trepavice i ajlajner. 

Trik iz starog Holivuda u domenu lepote se odlično "slagao" sa modernim stajlingom kog su činili zanimljivi šareni top, sačinjen od roze, crvenih, zelenih, belih trakica koje se prepliću i jednostavnih crnih pantalona na ivicu. 

Celinu je zaokružila interesantnim sandalama, sa svetlo ljubičastim detaljem i tako stavila tačku na veoma inspirativan outfit.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/