Da, volimo mi kada sav ovaj modni karneval startuje u Njujorku i kada žuta taksi vozila zaokruže svaki strike a pose momenat. Isto tako padamo u nesvest kada vidimo luckaste mix and match detalje s londonskih ulica i defile prelepih haljina iz Milana, ali! Vrlo bitan ALI sledi! Ništa ne može da se i dalje meri sa Parizom!

Ovaj grad, ne samo da je grad mode, svetlosti, ljubavi i romantike. Ne, ovo je i grad fenomenalnog stila koji je prevashodno odraz jedne otmenosti i luksuza. Iz ovih dama emituje se stav, osećaj za stil i jedno zadovoljstvo koje se preslikava i na kompletnu odevnu kombinaciju. Još kada PFW počne sa DIOR revijom, pa to znači samo jedno: svo modno oružje je tu kraj dama koje su odlučile da briljiraju i budu upamćene kao najbolje odevene!   

Ipak, teško je nadmetati se sa ovim curama kada jedna ima taj holivudski status zvezde (Blake), druga je možda i najbolje odevena street style zvezda na svetu (Olivia) a treća najpopularnija evropska blogerka i IT cura Italije (Chiara). Kako njih pobediti? Nikako! Samo položiti oružje, bilo da je ono s potpisom Balenciage, Chanela, Diora i podići belu zastavicu!  

Međutim, ovoga puta Olivia je uspela nekako da razočara.

Žena kojoj ženstvene mix and match kombinacije ubedljivo najbolje stoje, odstupila je od tog senzibiliteta i uplovila u rokenrol vode gde se baš i nije snašla najbolje. Bela košula sa kožnim pojasom i čipkastom raskošnom suknjom možda bi sa bajkerkom i prošla uz štikle i drugačiji beauty look. Uparivši je sa zalizanom kosom i kikicama, te staklima u neon žutoj boji Olivia je dobila jedna vrlo čudan look. Ako smemo da primetimo, izgledala je kao štreberka.  

Pogledajte u nastavku našu listu BEST i WORST odevenih sa @dior revije >>>

BEST

Blake Lively

Chiara Ferragni

foto: Imaxtree

Camila Coelho

foto: Imaxtree

WORST

Olivia Palermo

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/