Za Karlie Kloss modna igra nije nepoznanica.

Sa 16 godina učestvovala je na fashion week izdanjima u tri svetske prestonice mode, a sa 18 se našla na naslovnici Teen Vogue-a.

Neka od uputstava prema kojima se KK vodi glasila bi ovako: kada je blejzer, onda je muškog kroja. Kada je kaput onda je ukrojen. Patike se kombinuju sa pantalonama dramatičnog kroja, a naizgled "dosadni" outfit razbija se kvalitetnom torbom.

Dugonoga lepotica veliki je fan belih košulja koje ume da nosi klasično, u paru sa sivim kašmirskim džemperom i uz crne kožne pantalone, ali i uz dezenirane svilene zvoncare u letnjim danima. Još jedan od osnovnih predmeta u njenom ormaru su, naravno, bele majice koje nadograđuje dobrim jeansom i odabranom trendi obućom.

Off-duty stajlinzi američke manekenke mamac su za sve street style i paparazzo fotografe. 

Vrlo često Klossova bira bomber i avijatičarske jakne koje oblači preko kompletno sportskog ostatka kombinacije. Nisu joj strana ni dvodelna odela, ili pak samo poslovne pantalone koje će neretko stilizovati tankim džemperom jarke boje.

Što se red carpeta tiče, kritičari joj najčešće dodeljuju visoke ocene. 

Pokazalo se da Klossova ide na sigurno, te bira dugačke toalete elegantnih materijala, gotovo uvek jednobojne, a ponekad u upečatljivim bojama poput kraljevskoplave. 

Na sledećim stranicama pogledajte 10 stajlinga koji će vam pomoći da razumete estetiku stila Karlie Kloss:

PageBreak

Tekst: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/