Midi suknje, rolke i blejzeri, te dosta crne boje koju u poslednje vreme Vicky stavlja po strani, dajući prednost pastelnim nijasama bio bi najkraći opis svakodnevnog stila britanske dizajnerke. Naravno, ima i modnih izuzetaka, ali su oni tu da potvrde pravila. 

Međutim, ono u čemu je Posh girl veoma poznata su off-dutty izdanja koja se baziraju na klasičnom jeansu.

I to na jeansu koji Victoria mahom upari sa jednostavnom belom majicom u bezbroj varijanti.

Ovaj combo niko ne ume da iznese kao Vicky. 

Tako smo je nedavno videli kako je maksimalno istakla tamne, klasične farmerice na visoki struk i to zahvaljujući crvenim Balenciaginim cipelama od tvida koje su bile u centru pažnje. 

S obzirom da nemamo često priliku da vidimo dizajnerku kako nosi komade koji ne nose njenu etiketu, verujemo da se ovaj model obuće - salonke sa prepoznatiljivom, dekonstruisanom estetikom koja se najviše ogledala u tom naglašenom špicu i štiklicom, verujemo da je Vicky pronašla svog favorita iz zimske ponude. 

Celokupni look, VB dodatno je nadogradila crvenom tašnom i Celine oversize naočarama, njenim zaštitnim znakom bez kog ne izlazi iz kuće. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/