Ako smo je u početku kritikovali, sada više nemamo niti jedan razlog da nastavimo da je prozivamo jer je Dakotica pokazala zrelost da se modno edukuje i usavrši..

Dakota retko greši

Osim što je česta pojava da na crvenom tepihu zasija u glamuroznoj haljini (u poslednje vreme mogli smo je videti kako promoviše filmove Suspiria i Bad Times at the El Royale), neretko je uhvaćena u dnevnim kombinacijama na ulicama svetskih metropola, pogotovo otkad je potvrdila vezu sa Chrisom Martinom. I te kombinacije uvek poželimo da kopiramo.

Sto lica farmerica

U kreiranju svog stila, Dakota je očigledno iz muškog ormara izvukla nekoliko ključnih komada koje rotira u kombinacijama koje bira za slobodno vreme. Najčešće su to šire farmerice - mom jeans, boyfriend fit, culottes, cigaret kroj visokog struka i slično, a najčešće ih upari sa upečatljivim mokasinama.

Ali među najdražom obućom definitivno se nalaze i patike, najčešće Starke ili Vansice ali će odabir neretko pasti i na kratke čizmice. Klasična majica i blejzer ili oversized džemper, upotpuniće ove opuštene outfite koji su idealni za sve opušene trenutke u danu.

(Pre Rihanne ova glumica je dobila priliku da prva ponese neki model iz kontroverzne Celine kolekcije) 

Svaki detalj je bitan 

Za dnevne prilike neće često odabrati haljinu, ali ako to i učini, onda je ona uvek opuštenog kroja i u stylish varijantama – u kombinaciji s Dr. Martens čizmama ili spoj slip haljine i T-shirtice. Ne boji se da više puta obuče istu stvar, čak šta više, to joj je postalo pravilo. A upečatljiv nakit, prstenje, naušnice ili sunčane naočare prate gotovo svaki look.

Budući da Dakota trenutno živi u Los Angelesu, gde su temperature uvek savršeno prijatne, teško da nam može biti inspiracija za hladne zimske dane. Ali sigurni smo da će nam se prolećni stil bazirati na njenim casual idejama koje je lako kopirati.

Preuzeto sa portala: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/