Ali ponekad greške koje činite pri kupovini farmerica mogu znatno uticati na vaše zadovoljstvo kupljenim parom. 

Kako piše Who What Wear, ovo su tri osnovne greške koje ne biste trebale činiti pri kupovini farmerica. 

1. Slepo pratite trendove

Trendovi koji nam se iz dana u dan nameću na društvenim mrežama mogu opasno okupirati našu pažnju, što vrlo često rezultira kupovinom komada koji nam uopšte ne pristaje ili koji nosimo svega nekoliko puta, a zatim ga bacimo na dno ormara. Kada je jeans u pitanju, posebno biste se trebale držati podalje od prolaznih trendova i investirati u kvalitet i klasiku.

2. Isprobavate samo jedan model 

Možda već godinama nosite skinny jeans i ne možete se zamisliti u nekom drugom modelu, no upravo vas to možda deli od pronalaska savršenog para za vas. Skinny jeans sa trona su još prošle godine svrgnule mom jeans, koje stoje većini žena, ali i farmerice koje su sjajne za devojke sa figurom peščanog sata. Stoga, nemojte oklevati i isprobajte nekoliko modela, nikad ne znate šta bi vas moglo potpuno oduševiti. 

3. Birate kvantitet naspram kvaliteta

Znamo da je ponekad vrlo primamljivo kupiti tri para za cenu jednog skupljeg, no taj skuplji par bi vam vrlo verojatno potrajao dvostruko duže od sva tri jeftinija para zajedno. Prilikom kupovine farmerica pre birajte kvalitetnije modele od čvršćeg materijala koji će lepše naglasiti vašu figuru i dati čitavom outfitu skupocen izgled.

Izvor: Index.hr/Elle.rs