Stella Von Senger

Ironija sudbine: Stella je šminkerka, ali na Instagramu je postala popularna zbog svog modnog stila. Frau von Senger se po pitanju šminke pridržava pravila manje je više i koristi samo maskaru, ali pri osmišljavanju outfita ne plaši se da ide u krajnost: od total lookova Calvin Klein, Prada i Jacquemus do odlaska na trening u uggsicama, muževoj jakni s Fendi “baguette” torbom. Iako, prema njenim rečima, trening ne traje više od pet minuta.

Maja Wyh

Od nemačkih modnih ikona očekujete ili minimalističke slike, ili neverovatne stvari lokalnih avangardnih umetnika. Ali stilistkinja Maja Wyh iz Düsseldorfa uspeva da održati ravnotežu: danas nosi džemper sa pantalonama u duhu @oldceline, a sutra će nositi ultramarin pliš odelo.

Sonia Lyson

Stručnjak za odnose s javnošću Sonia Lyson iz Berlina, sve svoje eklektične modne komade nabavlja u second hand prodavnicama, od bezvremenih klasika poput Dior torbe i cipela Jimmy Choo, do sportskih modnih dodataka: retko koja devojka nosi dukseve, trenerke i masivne patike s takvom elegancijom, kao što to čini Sonia.

Claire Beermann

Od sopstvenog bloga do časopisa Zeit - urednica Claire Beermann, sve je postigla najvećim delom zbog sopstvenog modnog stila i odličnog smisla za humor. Nosi bele košulje sa sportskim kratkim šortsevima, trendi haljine s baguette torbama iz 2000-ih, a odela kombinuje sa velikim naušnicama u boji.

Veronika Heilbrunner

Trenerke, jakne, masivne patike i panama košulje - Veronica više izgleda kao da redovno obilazi  berlinske tehno klubove, a manje kao tipična junakinja streetwear hronika. I to joj samo daje na prednosti: na Fashion Weeku u Parizu i Milanu nezine "nepažljive" modne kombinacije donele su preko potreban dašak svežine.

Izvor: elle.hr