Olivia je postala zapažena kao devojka od stila još tokom njenog prvog javnog pojavljivanja u  MTV emisji The City, gde se prvi put ozbiljno susrela sa modom radeći za čuvenu dizajnerku Diane von Fürstenberg.

Nakon nepune dve godine ova mlada Njujorčanka (italijanskog porekla) pokreće sopstveni modni sajt i napornim i upornim radom, postaje zapažena od strane mnogih velikih modnih brendova i modnih časopisa.

Iako Olivia više nije u fokusu  kao što je to bila pre par godina, postavila je određena modna pravila, a njen rad i danas sa razlogom prati čitava armija fanova.

Gotovo nikad nije napravila ni jedan modni promašaj, što je razlog zašto ne razmišljamo previše o tome da li da usvojimo njene savete.

Ovim modnim zapovestima se ona vodi:

Modna zaposvest broj 1: 

Ukoliko se bavite poslom koji zahteva dosadan dress code, Olivia savetuje da se u tom slučaju igrate sa bojama. Pravilo “ne više od tri boje” je odavno otišlo u istoriju, ali vodite računa da u vašem outfitu, ukombinujete boje koje pariraju jedna drugoj.

Modna zapovest broj 2:

Svaka žena koja drži do svog modnog stila, u svom cipelarniku bi trebalo da ima klasične crne salonke i čizme do kolena koje idu uz skoro sve kombinacije. Ona veruje da sve dame moraju da nose visoke potpetice kako bi izgledale gracioznije. Naravno, to se ne odnosi na dnevne varijante.

Modna zapovest broj 3:

Ukoliko volite da nosite od glave do pete crnu boju, Olivia predlaže da stajling razbijete torbom u neobičnoj boji ili interesantnim aksesoarom poput šešira i efektnog nakita nakita.

Izvor: Stil.rs