Možda nije popularna planetarno kao Olivia Palermo, pa ni Chiara Ferragni, ali ako ste fashion freak koji prati sve moguće blogove, Instagrame i modne sajtove, ovu curu ste morali da ispratite. Uostalom, Eadien blog Atlantic-Pacific spada u top 10 najpopularnijih na svetu. 

Ova superstajliš plavuša koja obožava crne šešire, sunčane naočare sa velikim okvirima, čas izgleda kao retro, chic dama stilizovana u cvetne, svilene haljine i suknje pun krug, a već u sledećem momentu kao najkul cura iz Njujorka koja šeta teksas tregere, majicu na pruge, starke i crveni ruž.

Iako joj fantastično stoje i palaco pantalone, lepršave suknje, svilena odela, pa i ti tregeri mi je najviše volimo kad je u haljinama, ubeđeni da ona ima kolekciju najlepših letnjih haljina na svetu - na tufne, pruge, cvetni dezen, apstraktni geometrijski print, na falte, sa šlicom, sa asimetričnom donjom suknjom, prozirnim panelima, kraća, duža, sa aplikacijama, na bretele, na jedno rame...

Zato smo selektovali čak 18 njenih najlepših haljina sezone. Trk u galeriju!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Eadie je nalik Lauren Conrad i Blake Lively, prava ljubimica Amerike koja izgleda kao cura koja vam nikada ne bi otela dečka i čak bi vam posudila svoju Celine torbu.