To znači sigurno da će Kate dobiti malu pauzu, odnosno biti potisnuta jer na britanski dvor stiže nova mlada dama. Lepu američku glumicu očekuje nekoliko bitnih promena shodno činjenici da sam ulazak u jednu od najuticajnijih i najpoznatijih kraljevskih porodica na svetu podrazumeva pridržavanje niza strogih pravila.

Na primer, niko od članova kraljevske porodice ne sme da slike selfie, niti održava svoj profil na društvenim mrežama. Isto tako, kraljevski parovi se ne drže za ruke, ne daju autograme i najbizarnije ako nas pitate je pravilo neigranja Monopola! 

(20 najstrožih pravila britanske kraljevske porodice)

Ali ono što očekuje Meghan, prošla je Kate i još uvek i prolazi. A to je konstantno medijsko praćenje koje se svede da svaki vaš korak bez pauze prate fotografi, ali i modni kritičari i urednici koji će stil lepe Markle skenirati na dnevnoj bazi. 

Da će udaja uticati i na stil glumice, u to ne sumnjamo iako bi se sadašnji modni ukus buduće princeze mogao okarakterisati kao ženstven i sveden, sa povremenim izletima u seksi look koji podrazumevao ultramini haljinu i dublji dekolte. Ono što je još evidentno, ova dama voli BOJE, kao i print! Među njenim omiljenim dizajnerima su Erdem, Antonio Berardi, Michael Kors i Misha Nonoo.  

Pogledajte u galeriji top 12 kombinacija verenice princa Harrya:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Nakon što je službeno potvrđeno da američka glumica Meghan Markle postaje član britanske kraljevske porodice, oči svetske javnosti okrenute su ka simpatičnoj crnki...