Ako želite da postanete street style zvezda to iziskuje dosta napora - treba odabrati savršenu kombinaciju, zauzeti spontanu a opet nameštenu pozu, šetati i šetati ispred ulaza na revije i generalno posedovati taj X faktor zbog kog ćete uvek biti ispred drugih. 

I to neke dame rade već dugi niz godina, jer i to je posao koji poznati brendovi ozbiljno naplaćuju.

(10 pravila stila po kojima živi Gilda Ambrosio)

Nama je taj početak bio vrlo zanimljiv, ali već sada moramo da priznamo kako nemamo isti hype oko street style scene kao pre. Da, zanimaju nas detalji ali malo smo se umorili od mora influensera, blogera koji traže svoje mesto pod suncem.

(Party look: 6 omiljenih mini haljina Gilde Ambrosio)

To prosto nije više taj spektakl, ali isto tako ne znači da s vremena na vreme iskrsne neka dama čiji lični stil ostavi baš jak utisak i učini nam se svežim i zanimljivim.   

Jedna od tih dama koja je tokom februara briljirala u domenu stila na NYFW, LFW, MFW i PFW svakako je italijanska stilistkinja Erika Boldrin. 

Erika nije novo lice u street style cirkusu.

Boldrin je odavno već deo milanske kul ekipe koju predvoje Gilda i Giorgia, ali nekako je do sada ostajala u njihovoj senci, kao da joj je trebalo vreme da stilski "sazri". Ove godine nešto je kod nje što ozari sve nas, da li je to samopouzdanje, njena duga talasasta kosa, bleda paleta, Celine čizme ili nova Paco Rabanne torba, teško je proceniti ali there is something about Erika, to svakako. 

"Elegantan, minimalističan i ženstven", tako Erika opisuje sopstveni stil, dok kao omiljenu kombinaciju navodi ultra-jednostavan blejzer i jeans. 

Šta još Erica voli?

Muške blejzer-sakoe dužeg kroja, zvonaste svilenkaste pantalone, dužinu do članka, krem i sivu boju, nabrane čizme, mini torbe koje nosi ukoso, cipele sa pačjim vrhom. Ali njen glavni aksesoar je njena duga kestenjasta kosa.

Pogledajte u galeriji njene najbolje kombinacije iz Njujorka, Londona, Milana i Pariza.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Ova Italijanka je naša #1 OPSESIJA u ovom trenutku!