Moda koja dolazi iz prestonice stila može da se opiše kao jednostavan šik ili šik bez mnogo truda, ali primiteli ste već, neizostavano je uvek tu reč chic!

Neizostavno je da ćete ukoliko posedujete pun garderober komada sa Louis Vuitton potpisom - poput prve dame Francuske, postići chic utisak sa velikom lakoćom.

Ipak, da nemate insajderske informacije poput nas i da ne znate da Brigitte mahom svoje kombinacije stilizuje sa LV incijalima, verovatno ne biste ni primetili da je na njoj garderoba koja vredi na hiljade evra, ono što biste međutim sasvim sigurno primetili to je da prva dama Francuske nikada ne izgleda odveć ulickano i sređeno, ali uvek elegantno i moderno, bez reklo bi se previše truda i saveta stilista.

Najbolje je od svega to što i vi sa lakoćom možete postići ovakav izgled ukoliko obratite pažnju na određene stiske finese kojih se Brigitte uvek pridržava, a koje su vrl,vrlo jednostavne.

U galeriji vam otkrivamo kako postići neusiljen šik po uzoru na Brigitte Macron.

Francuskinje se smatraju oličenjem onoga što predstavlja stilski šik, a možda je najbolji predstavnik etosa tog stila koji odlikuje "la république" upravo prva dama republike - Brigitte Macron.