Ponekad je linija između vulgarnosti i prihvatljivosti zaista tanka, a ponekad je jednostavno vrlo očigleno da je nešto previše ili u ovom slučaju premalo.

To je na prvom mestu ove godine dokazala Irina Shayk, prošetavši ulicama Menhetna praktično u gaćicama, duksu i kaubojskim čizmama. Na prvom je mestu nije samo iz razloga što je najpoznatija među ovim damama iz šou-biz industrije, već i zato što ovo nije uradila samo jednom.

7 stvari od kojih morate da odustanete da biste bili moderniji

Na drugom mestu su dva modela, jedna je možda više poznatija po svom Instagram uticaju, no što je po radu u oblasti klasičnog modelinga i manekenstva - u pitanju je Paige Woolen, čije telo definitvno zaslužuje pažnju (koju mu ona u neizmernim količinama i daje na svom nalogu) ali u javnosti bi možda mogla malo da smanji doživljaj - čipkani brushalter crne boje uvek izgleda sjajno, ali ne ukoliko ga vidi ceo svet.

Treće mesto pripalo je poznatijoj modeling zvezdi - Nicole Murphy, koja je jednostavno samo preterala sa principom "više je više", obukavši dezeniranu haljinu sa dubokim izrezima na apsolutno sve strane.

Učimo od neprikosnovene: Tajna savršenog stajlinga Monice Bellucci krije se u ovih devet savršenih izdanja

Ukoliko želite da isprobate princip "više je više" to onda svakako radite sa više garderobe ili u ovom slučaju više tkanine u priči.

Golotinja jednostavno nikada neće biti in.

Koliko god moda postala prilagodljiva i sve što smo mislili da je out, ponovo je in, a spoj nespojivog modni princip koji su uspeli da usvoje samo iskusni modni poznavaoci, činjenica je isto btako da neke stvari nikada neće biti prihvatljive.