Princeza od Walesa i njen suprug, princ William, susreli su se ove nedelje sa mladom fotografkinjom i njenom porodicom u dvorcu Vindzor. Kraljevski par je podelio fotografije ovog susreta na svom Instagramu. "Bilo je zadovoljstvo sresti se sa Liz u Vindzoru danas," napisali su. "Talentovana mlada fotografkinja čija nas je kreativnost i snaga oboje inspirisala. Hvala ti što si podelila svoje fotografije i priču sa nama." 

Za ovaj susret, Kate je nosila bordo odelo brenda Roland Mouret, koje je prvi put obukla u decembru 2022. Burgundy boja ostaje apsolutni trend i ove jeseni, a to nije slučajno. Ova bogata, duboka nijansa crvene već godinama zrači elegancijom i luksuzom, ali od kada je Sabato deSarno održao svoju prvu reviju za Gucci za proleće 2024, the rest is history. Ancora nijansa se savršeno uklapa u jesenju paletu boja i sa sobom donosi taj skupoceni i luksuzni izgled: bilo da je reč o klasičnim kaputima, poslovnim odelima ili modnim aksesoarima.

profimedia-0742295881.jpg
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia 

Princeza je ovom prilikom pokazala kako bi istinsko powersuit trebalo da izgleda - moderno, ali i klasično.

Podsetimo, princeza je 9. septembra podelila važne vesti o njenom zdravstvenom stanju, otkrivši da je završila kurs hemoterapije, što je obradovalo javnost i njene najbliže:„Poslednjih devet meseci je bilo izuzetno teško za nas kao porodicu. Život kakav poznajete može se promeniti u trenutku i morali smo pronaći način da navigiramo kroz burne vode i nepoznat put."