Od vrtoglavog uspeha u modelingu do njenog vrhunskog off-duty stila (bili bismo ljubomorni na nju da ne izgleda tako slatko), ova dvadesetjednogodišnja rock naslednica sa izuzetnim genima čekirala je sve stavke na našoj listi. Mi bismo bili srećni da možemo da se pohvalimo bar jednom.

Džet-set stil

Ko izgleda ovako dobro posle višečasovnog avionskog leta? Georgia leti non-stop, tako da je in-flight stil za nju kao „dobar dan”. „U poslednjih nekoliko godina toliko putujem, da sam počela sa sobom da nosim sopstveno ćebe i masku za oči!”

Kampanje

Domognite se moćnih kontakata iz sveta visoke mode, lepote i jeansa. Ako vas, pri tom, primeti Miuccia Prada, imate ekstra poene! „Morala sam da se uštinem,” rekla je Jagger kada je dobila da radi kampanju AW 13-14 za Miu Miu. "Imam šiške! Nisam imala šiške od svoje pete godine!”

Svetske modne piste

Nosite odeću najpoznatijih kreatora na Londonskom, Pariskom, Milanskom fashion weeku i nikada ne uzimajte popularnost zdravo za gotovo. „To je verovatno najbolji posao koji možete da imate.”

Cool  patike

Kroz svoju obuću, Jagger ponekad izražava muškobanjastu stranu koju ima u sebi. „Dosta nosim patike i čizme, ali na specijalne događaje odlazim na visokim potpeticama.”

Naslovne strane

Njene usne su ukrasile mnoge naslovnice (uključujući i ELLE Brasil, u avgustu 2013). „Dok nisam počela da se bavim modelingom i stala pred oči kritičara, to nije bila prepoznatljiva stvar”, kaže Georgia o svom zaštitnom znaku – razmaku među zubima. Možda su nam njeni zubi nedostižni, ali puna usta u boji rubina? To možemo dobiti!

Besprekoran pedigre

Kako je imati rock zvezdu za oca? „Naš odnos danas nije ništa drugačiji od perioda kada sam bila mala. Volim da pričam sa njim. On je sjajna osoba koju treba imati uz sebe.”

Dečko rocker

Najbolje da nađete nekoga kao što je Josh McLellan, bubnjar u bendu njenog brata – Turbogeist , koji radi i kao model. „To posao čini zabavnijim. Smešno je. Malo se stidite”, kaže Georgia uz kikot. „Moramo da se ljubimo pred kamerama.”

Najbolja drugarica

Drugarica kao Cara Delevingne je obavezna. „Bile smo prijateljice i pre modelinga. Jako je lepo što imamo jedna drugu, jer je veoma teško biti u ovom poslu tako mlad.”

Cveće

Kao i svaka dama, morate biti ljubitelj cveća. „Slobodan vikend počinjem odlaskom u cvećaru i kupovinom šarenog buketa.”

Pas – igračka

Neodoljivo štene je poslednje parče slagalice. „Moj stari pas je upravo uginuo, ali imamo još dva na Karibima. Tu je i Daisy, moj mali ljubimac sa velikim ušima.”

Priredio: Milan Đačić