Da, možete da potrošite brdo para, ali još bolji predlog je da investirate u određene komade koji samo izgledaju skupo, a u stvari su više nego povoljni i pristupačni. Ovakvim šoping pristupom, uštedećete finu svotu novca, koju onda možete uložiti u druge stvari, ili pazarite neki trendi komad za aktuelnu sezonu.

U želji da vam olakšamo kupovinu komada koji će vam garantovati classy look, seletovali smo 6 komada koji će vam to i obezbediti.

Softisticiran aksesoar

Sunčane naočare su definitivno aksesoar no.1 , odnosno detalj koji vam daje instant classy look i koji nose svi blogeri i urednici. Ring a bell, Anna Wintour i Karl? S obzirom da danas možete prilično povoljno da pazarite superstajliš naočare, ovo je predlog kom ne možete da odolite.

Chic haljine

Zanimljiva haljina je uvek dobar komad kada želite da osvežite svoj garderober novim modelom. Dok god je materijal dobar, odnosno ne izgleda jeftino, ne možete da pogrešite.

Neobični ključni detalji

Da, u svakom garderoberu žene bi morala da se nađe minimum jedna bela košulja. Ali, poželjno je da posedujete i još jednu, ženstvenu od tila, u neutralnoj boji sive, plave ili zelene.

Drapirani kaputi, mantili

Torbe spadaju u ključne detalje svake žene, ali i mantil, pullover, kaput. Dovoljno je da posedujete atraktivan, chic trenč ili oversize džemper s dužim, širim rukavima i nije vam potreban nijedan drugi komad i spremni ste za jesen.  

Savršene pantalone

Bilo da je u pitanju jeans ili supersvilenkaste cigaret pantalone u otmenoj bordo nijansi, vaše pantalone ne moraju da koštaju nekoliko stotina eura da bi izgledale skupoceno. Dovoljno je da imaju savršen kroj, zanimljivu “caku” i obezbedili ste sebi par classy pantalona.

“Pametne“ cipele

Pisali smo kako vam je dovoljno da izaberete cipele od prevrnute kože pa da vaše cipele izgledaju skupoceno. Ali pored toliko mogućnosti, ne morate da se zadržite samo na veluru. Birajte meku kožu u zanimljivoj boji, i večne modele poput  crnih salonki ili dubokih čizama.