PENELOPE CRUZ U HALJINI KOJA JE RAĐENA 700 SATI: Pogledajte kako izgleda specijalno Chanel izdanje za MoMA događaj

Penelope Cruz primila je počast u Chanel haljini koja je specijalno za nju rađena 700 sati.

Profimedia

MoMA je po 14. put održala dobrotvonornu večeru Art Film Benefit na kojoj su se sakupljala sredstva kojima će osigurati da velika filmska ostvarenja nastave da postoje kao deo fundusa tog muzeja. Tom prilikom je odana počast španskoj glumici Penelope Cruz.

Chanelova ambasadorka Penelope Cruz za ovaj je specijalni događaj nosila dugu haljinu s V izrezom, mašnom i golim leđima. Njena Chanel haljina rađena je po meri, prema looku 22 iz Haute Couture kolekcije za jesen/zimu 2020/21, a za njenu izradu bilo je potrebno neverovatnih 700 sati! Iako to nije bila prvobitna namera, haljina predstavlja najprigodnije izdanje za predstojeće svečane praznike - kako po boji, materijalu, tako i blistavim dijamantskim detaljima.

'Kada sam vidjela španjolski film 'Atame!' – nisam nikada vidjela tako nešto. Vidjevši što Pedro i njegovi glumci rade navelo me da poželim raditi upravo to, biti dio tog svemira. Iz načina na koji piše nevjerojatne, kompleksne ženske karaktere bilo je očito koliko voli i poštuje žene. Ne bih bila ovdje i primačla počasti od MoMA-e da nisam imala privilegij raditi s briljantnim redateljima koji su me inspirirali, podučavali i pomagali mi rasti kao umjetnica i osoba', rekla je u govoru Penelope Cruz.

U galeriji pogledajte kako je izgledala.

Profimedia Pogledajte kako je izgledala