5 NAJDRAŽIH PARFEMA ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY: Ako želite da mirišete poput top modela, otkrijte ove mirise

Ovo su omiljeni parfemi Rosie Huntington Whiteley, a mi svaki želimo na našoj beauty polici!

Profimedia

Naša večita stilska inspiracija Rosie Huntington-Whiteley otkrila je svoje omiljene parfeme i mirise, te izbor suzila na pet bez kojih teško može zamisliti svoju kozmetičku torbicu. Video je nastao u sklopu Rosiene serije In My Bathroom u kojoj otkriva svoje beauty tajne i odgovara na pitanja followera, a koju objavljuje na Youtube channelu i web platformi Rosie Inc.

Na prvom mestu našao se Rosiein najdraži parfem i miris koji njoj bliski ljudi povezuju samo s njom. Reč je o parfemu Gypsy Water švedske luksuzne kuće Byredo, za koji Rosie kaže da je idealan i za dnevne i noćne avanture, te dodaje da je za ovaj miris dobila najviše komplimenata.

Instagram 

Uz drugi miris na popisu, Jo Maloneov Lime, Basil & Mandarin, vežu je najlepše uspomene, s obzirom na to da ga su ga uvek nosile njena baka i majka, stoga spada u kategoriju comfort parfema.

Jo Malone 

Na popisu se našao i parfem jednog od Rosieinih najdražih brendova - Bottege Venete. Parco Palladiano V. posebno voli zbog njegove svežine i maskulinih nota.

Instagram 

Sledeći parfem na popisu jest Le Labov TheNoir 29, kojeg Rosie, zbog njegove jačine, preporučuje za izlaske i noćne događaje. Ovaj miris, osim zbog nalepnice koju možete da personalizujete, obožava jer je najdraži njenom mužu Jasonu Stathamu.

Le Labo 

Još jedan noćni parfem našao se na listi i zauzeo peto mesto. Lipstick Rose Frederica Mallea, kao i ostali parfemi ove francuske kuće, na bočici ima istaknuto i ime parfumijera, odnosno kreatora pojedinog mirisa, a u ovom slučaju radi se o velikom Ralfu Schwiegeru.

Instagram