Kako miriše Taylor Swift? Pop zvezda godinama koristi isti parfem - obožavaće ga ljubitelji jakih nota

Na nedavnoj dodeli VMAs nagrada, Taylor je potvrdila svoju ljubav prema Tom Ford parfemima.

RCF / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pored toga što poslednjih godinu i po Taylor Swift obara rekorde sa svojom Eras muzičkom turnejom, ove nedelje na 41. MTV Video Music Awards dodeli nagrada srušila je još jedan rekord i postala osoba sa najviše osvojenih VMA nagrada – ukupno 30.

Bila je to velika noć za Miss Americanu, koja je i pre same dodele imala 12 nominacija, a postala je ujedno i prva osoba koja je pet godina zaredom osvojila nagradu za najbolji muzički video. Ove godine to je bio slučaj za pesmu „Fortnight“, koju izvodi zajedno sa Post Maloneom. Pesma je proglašena i najboljom muzičkom saradnjom i pesmom leta, dok je njen muzički spot dobio i dodatne nagrade za režiju i montažu.

Osim muzičkih uspeha, Taylor je donela i upečatljiv modni stil: opredelila se za Diorovu kariranu kreaciju sa Resort 2025 revije, a kasnije za mini haljinu s potpisom brenda Monse.

Xavier Collin / Avalon / Profimedia 

Što se tiče beauty segmenta, uz nešto voluminozniju kosu nego inače, Taylor je istakla oči tamnim senkama, dok je na usnama imala nude ruž. Kada analiziramo nečiji izgled, često se pitamo i kakav parfem ta osoba nosi – voli li slatke ili cvetne note, gurmanske ili sveže mirise... Tako outfit i celokupni izgled dobiju još jednu dimenziju.

Kada je reč o mirisnim notma, njen izbor ide ka brendu Tom Ford i mirisu Santal Blush. Iako je na nedavnoj MTV dodeli potvrdila da koristi parfem Toma Forda, još 2020. godine u Netflixovom dokumentarcu „Miss Americana“ mogli smo videti upravo ovaj parfem u pozadinskim scenama.

Tom Ford Beauty 

Santal Blush je senzualna oda opojnoj sandalovini koja odiše prozračnim i hipnotičkim raspoloženjem. Predstavlja egzotične začine pojačane luksuznim ylang ylangom, toplim cimetom i raskošnim drvećem, zavodeći modernom toplinom druge kože.

  • Gornje note: cimet, seme kima, piskavica i šargarepa
  • Srednje note: ylang-ylang, jasmin i ruža
  • Donje note: sandalovina, benzoinska smola, kedar, mošus i agar drvo

 Izvor: ELLE/Storybook/Natalija Knežević