Ambasadorka kuće Chanel od marta 2018. godine, australijska glumica i producentkinja Margot Robbie nastaviće niz slavnih glumica koje su joj prethodile i svojom pojavom oslikavale suštinu jedinstvenog Chanel N°5.

Njen opus kao glumice i producentkinje je impresivan, njena aura je neodoljiva, dok joj je harizma, i moćna i mirna, u potpunosti u skladu sa jedinstvenim karakterom ikoničnog N°5.

Nakon proboja u filmu The Wolf of Wall Street Martina Scorsesea 2013. godine, Margot Robbie odigrala je zapaženu ulogu Sharon Tate u filmu Once Upon a Time... in Hollywood Quentina Tarantina, dok je njena uloga ambiciozne mlade žene u filmu Babylon (u društvu Brad Pitta) bila nezaboravna. Prvu nominaciju za Oskara dobila je za film I, Tonya, nezavisni naslov koji donosi kontroverznu priču o olimpijskoj klizačici Tonyi Harding, a koji je i producirala pod svojim produkcijskim okriljem LuckyChap. Njena najsvežija rola u svetu kinematografije svakako je bila ona iz 2023, kada je producirala i igrala u filmu Barbie, globalnom fenomenu koji je dobio osam nominacija za Oskara.

chanel_pa2024_01_0048_rgbtif_jpeg-haute-definition-LD.jpeg
Chanel 

Margot Robbie nastavlja da razvija brojne televizijske i filmske projekte sa LuckyChap-om, sa zajedničkim ciljem da pronađu i podrže ženske priče, glasove i nove filmske autore.

chanel_pa2024_01_0047_rgbtif_jpeg-haute-definition-LD.jpeg
Chanel 

"Mislim da je CHANEL N°5 jedan od najikoničnijih mirisa na svetu. Neverovatno je biti deo toga. Postoji tako impresivna linija žena koje su tokom godina bile povezane sa ovim parfemom. Veoma sam počastvovana što ću se pridružiti toj dugoj listi izuzetnih talenata“, izjavila je Margot.

Nova kampanja za parfem Chanel N°5 sa Margot Robbie biće otkrivena u oktobru 2024. godine.