Jedna od meni omiljenih ritualnih stvari pre bilo kog putovanja definitivno je kafa na aerodromu koja u mojoj glavi uvek predstavlja uvertiru u novu avanturu. Ovog puta ona je počinjala i završavala se na Mikonosu - prestonici dobrog provoda, čuvaru kosmopolitskog duha i ekstravagancije.

Iz Beograda smo poleteli u ranim jutarnjim satima ne bismo li na vreme stigli na otvaranje ekskluzivne Nishane prodavnice parfema. Nisam krila uzbuđenje jer sam sa nestrpljenjem iščekivala da utonem u svet mirisnih nota koje su omiljene širom sveta.

Već nekoliko sati kasnije, kročila sam na tlo Mikonosa i na prvi pogled, Egejsko more mi je otkrivalo mnoge tajne ovog neverovatnog ostrva. Dopadljiva i upečatljiva arhitektura u kombinaciji tradicionalnog - kikladi i modernog stila, niske snežnobele kuće sa plavim žaluzinama i prozorima, predstavljaju mesto koje zaista po mnogo čemu liči na zamišljeni raj.

Zajedno sa ekipom poznatih influensera, urednika i uticajnih ličnosti iz celog sveta, imala sam priliku da na ovom mestu provedem tri nezaboravna dana isprepletana neverovatnim mirisima, ukusima grčkih plodova i avanturističkog duha koji nas nije napuštao.

Photo-114.jpg
Promo 

U elegantnom prostoru luksuznog hotela Cavo Tagoo, stigli smo na mesto gde se glamur i esencije neverovatnih Nishane parfema sjedinjuju. Mesto gde počinje mirisna oaza u kojoj sam bila spremna da se prepustim putovanju kroz senzualne note i sofisticirane arome, karakteristične baš za ovaj brend.

Kako su i naveli predstavnici brenda, ovaj važan korak označava peti dodatak uglednoj kolekciji njihovih prodavnica širom sveta. Proslava otvaranja bila je globalnih razmera, a rekla bih da nas je povod držao i u narednim danima kada su se domaćini brenda zaista potrudili da uživamo u svemu što ovo ostrvo nudi. Od gastronomskih užitaka u najboljim restoranima, koktela, dobre zabave i avanturističkog duha Mikonosa, u koji se sve vreme mešao intenzivan miris Nishane parfema. Rekla bih da je sve podsećalo na miris mediteranskog leta.

Photo-003.jpg
Nishane 

Poznato je da u dobrom društvu sati prebrzo lete, što ni u ovoj priči nije bio izuzetak. Činilo se da je samo nakon nekoliko treptaja naša avantura bila završena. Bilo je vreme da krenemo put Beograda, ali sa najiskrenijim osmehom na licu, Mediteranom u mislima i čarolijom Nishane esencija na koži i kosi.

Photo-004.jpg
Nishane 

Jer, kažu da je baš u tome njihova magija.

Do sledećeg viđenja.