Poznata po svojoj ulozi u seriji Emily in Paris, glumica Lily Collins nedavno je osvežila svoj izgled novom frizurom. Umesto dugih uvijenih krajeva, Lilly se odlučila za uglađeni, tupi bob koji doseže do vilice. Osim toga, ona je promenila boju kose, prelazeći sa svetlosmeđe nijanse na dublju "ugljen-smeđu", što je savršeno prilagođeno trenutnom trendu boja kose.

Na nedavnoj premijeri filma "MaXXXine" u Los Anđelesu, šarmantna junakinja Netflixove hit-serije pojavila se na crvenom tepihu sa novim izgledom. Sa dubokim razdeljkom na stranu i krajevima koji su elegantno uvijeni ka unutra, frizura je istakla njene guste obrve i besprekorni make up u hladnijim tonovima.

Ova transformacija ne samo da odražava Liliinu sposobnost da eksperimentiše sa svojim stilom, već i potvrđuje da je bob frizura ponovo u trendu kao jedan od najpoželjnijih izbora za leto 2024.

profimedia-0884498437.jpg
Lumeimages / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tokom godina, glumica je iznela mnoštvo stylish hair lookova: mikro šiške, curtain bangs, oštre shag frizure, pixie i sl, otelotvorujući modernu verziju Audrey Hepbern. 

 Izvor: ELLE/N.K.