Već smo ranije pisali o tome da je bledožuta boja proglašena za IT nijansu proleća i leta. Viđali smo je na modnim komadima, pramenovima kose, te na noktima. Ipak, puter glazirani frenchies su manikir trend za koji nismo znali da nam je potreban.

Ova boja je privukla pažnju dizajnera kao što su Loewe, Zimmermann i Givenchy, koji su je i implementirali u njihovim nedavnim kolekcijama. U međuvremenu, puter plava boja kose je postala popularna među poznatim devojkama koje traže mekši pristup plavim nijansama – mislimo na Leonie Hanne, Sofiu Richie Grainge, Beyonce i Sabrinu Carpenter.

Kada je reč o noktima, Selena Gomez je dala svoj pečat odobrenja za svetložuti manikir, a od tada je ova nijansa dominirala na našim For You stranicama, tako da je bilo samo pitanje vremena kada ćemo videti devojke kako postaju još kreativnije sa ovom bojom na noktima.

Ovaj stil kombinuje klasični francuski manikir sa modernim zaokretom – umesto tradicionalne bele, vrhovi noktiju su prekriveni puter žutom bojom, dajući im svež i trendi izgled.

U nastavku donosimo još inspiracije kako da nosite ovaj trendi manikir za leto 2024!

Izvor: ELLE/N.K.