Od mnogobrojnih to-do stavki koje popunjavaju naše liste obaveza pre odlaska na odmor - kupovina kupaćeg kostima, mnogo proizvoda sa visokim zaštitnim faktorom, te novi slamnati šešir (po mogućstvu Jacquemusov) - jedna od najzabavnijih jeste zakazivanje termina za manikir. Obično je to jedna od poslednjih stvari koje radimo, a tih sat vremena neretko su pravi selfcare momenat kada uključujemo mode: relax i prepuštamo se potpunom uživanju. 

Kada je u pitanju odabir boje laka za nokte za letnji period, volimo da nosimo nešto što će biti dovoljno osvežavajuće, ali i odgovarajuće za svaku priliku. Zbog toga smo već sada napravili spisak nijansi koji ispunjavaju ove zahteve i savršen su izbor za leto 2024.Donosimo ih u nastavku!

SVETLOKORALNA

Ništa ne govori out of office glasnije od vatreno-koralne boje na noktima. Savršeni za tropske destinacije, jarki tonovi inspirisani zalaskom sunca izgledaju chic i zabavno i na kratkim i na dugim noktima.

MLEČNOBELA

Možda zvuči dosadno, ali zapravo, čist beli ton je bio i ostao jedan od najlepših i najprimenjivijih lakova za nokte. Kako je dovoljno svestran da se lepo slaže sa različitim kombinacijama odevnih komada i tonova kože, ovo je manikir s kojim zaista ne možete pogrešiti.

BOJA PESKA

Ako zagasite boje više odgovaraju vašem stilu od svetlijih tonova, zašto ne biste probali plažom inspirisanu peščano-bež nijansu?

BABY ROZE

Nežne nijanse roze boje su bile u trendu još od početka 2024. godine, a do leta se očekuje njihova potpuna eksplozija. Ukoliko tražite manikir koji izgleda sveže i čisto i neće izgledati neuredno kada malo izraste, ovo je siguran predlog za vas.


BOJA LIMETE

Još jedan klasičan izbor za vrele letnje dane: svetla i osvežavajuća boja limete odlično se uklapa kako za manikir tako i za pedikir, pružajući upečatljive letnje vibracije.

Screenshot 2024-05-14 164133.jpg
Instagram / themaniclub 

 Izvor: ELLE/N.K.