Victoria Beckham nedavno je proslavila svoj 50. rođendan, ali utisci sa njenog veoma zapaženog partija i dalje traju. Na eventu su prisustvovale Victorijine bliske prijateljice poput Salme Hayek, Eve Longorije i Charlotte Tilbury. Prirodno, i Spice Girls devojke su se pridružile kako bi proslavile ovaj veliki trenutak dizajnerke, pružajući nam sweet reunion momente koji su postali viralni. 

Ali, šta je još privuklo našu pažnju? Victorijin sofisticirani manikir. Njeni jagodasti prolećni nokti podsećaju na trend mlečnih noktiju i french manikir, ali sa daleko prirodnijim završetkom, te smo uvereni smo da će ovaj stil biti svuda za proleće 2024.

Na fotografijama koje je objavila sa svoje rođendanske proslave možemo videti elegantno- ružičaste prolećne nokteat its finest. Nokti Viktorije Beckham su monohromatski, sa bademastim oblikom koji je jedan od najpopularnijih u proteklim sezonama.

230424-Victoria-Beckham-zeigt-Bubble-Nails-antuehrliche-Naegel-BIC-1.jpg
Instagram, Victoria Beckham 

Kada je reč o outfitu,Victoria je ponela dugu pastelnu haljinu iz sopstvene kolekcije. Tirkiznu haljinu sa nabranim detaljima zaokružila je dugim talasima i glamuroznim nakitom.

U nastavku pogledajte i viralni video sa Davidom Beckhamom i Spice Girls koji nas je sve zabavio.

 Izvor: ELLE/N.K.