IT devojka Hailey Bieber postala je svojevrsna trendseterka kada je reč o svetu manikira, ali i drugih beauty segmenata. Setimo se najpre glazed donuts manikira, strawberry blonde make upa, cinnamon latte stila farbanja kosa... Verujte nam, i dalje nismo nabrojali sve što je ova devojka proglasila trendom - i u tome svaki put uspela.

Ovog proleća, nail artistkinja Zola Ganzorigt ažurirala je ikonični glazed donut manikir, podižući ga na naredni stepenik. Za neupućene - 2022. godine pomenuti stil bio je jedan od najpopularnijih beauty trendova - nokti sedefaste boje sa blago hromiranim odsjajem. Idealni za ljubitelje minimalizma, a opet s malo drugačijim pomakom.

Nova varijanta IT manikira jeste tzv. ballerina chrome stil, koji je svežija varijanta pomenutog trenda. Boja asocira na klasične plesne papuče balerina - nežna je, pastelna i svedena. 

Hailey, kao i uvek, nosi nokte bademastog oblika, a blago ružičasta verzija glazed donut manikura savršeno se slaže i sa njenim rumenilom, usnama, pa čak i outfitom.

Kako kreirati ballerina chrome stil?

Tretman počinje nanošenjem prozirnog baznog premaza pre mešanja žarkoružičastog laka sa čistim belim i kapljicom prozirnog baznog premaza kako bi se sve razredilo. Zatim se dodaje mrvica hromiranog praha, a čitav izgled zaokružuje se sjajnim završnim lakom.

Izvor: ELLE/N.K.