Početak marta obeležava početak proleća u svoj svojoj slavi, a šta je bolji način da dočekate novu sezonu od atraktivnog manikira?

Sa pastelnim nijansama na koje ranije niste obraćali pažnju, ali i sveprisutnim futurističkim tonovima koji će dominirati ovog meseca, imaćete veliki izbor trendi boja lakova za nokte u predstojećem periodu. Na vama je samo da odaberete onu koja je u skladu sa vašim ličnim senzibilitetom.

Ako tražite novu inspiraciju za vaš martovski manikir, u nastavku pogledajte 5 chic ideja koje možete predložiti vašem nail artistu.

Bež

Volite manikir u boji kože, ali želite da ga podignete na sledeći nivo? U tom slučaju, bež lak možda postane vaš novi favorit. Nešto suptiliniji stil od glazed donuts by Hailey Bieber i sličnih interpretacija, ovaj novi trend noktiju u boji kože sigurno će preplaviti vaše Instagram i TikTok stranice. 

Srebrni/hromirani

Ova futuristička nijansa je savršen način da dodate malo "sjaja" u svakodnevni život. Dodatno, upotreba hromiranog praha je tajna s kojom će vaš manikir blistati, pa ako još uvek niste spremni da se oprostite od hladnijih boja, srebrni nokti sigurno će postati vaš izbor za mart.

Narandžaste nijanse

Neon for spring? Zašto da ne? Nokti u narandžastoj boji su savršen način da unesete malo prolećnog optimizma u vaš manikir. Ukoliko vam je to previše, ne morate ići čak do neon varijante - pastelna nijansa jednako je zanimljiva opcija.

Biserne boje

Pastelni, biserni manikir je sveobuhvatan trend boja koji suvereno vlada već nekoliko sezona. Izaberite roze ili ljubičastu nijansu kako biste dodatno začinili stvar. Zabavno je, a istovremeno i chic!

Hot pink

Da, čini se da Barbiecore trend ima nameru da ostane još malo u vrhu popularnosti. Postoji nešto retro u povratku ove hrabre boje - i mi kažemo, samo napred! Pink je veoma intenzivna boja, pa kada nanosite slojeve, odabir lakova za nokte koji su napravljeni od biljnih sastojaka i dobro utiču na nokte uvek je ključan.

 Izvor: ELLE/N.K.