Postoji toliko mnogo manikir trendova koje možete isprobati ovog leta. Od "anđeoskih noktiju" do "bluberry milk" noktiju, kao i "glazed donut" manikira, inspiracije nam zasigurno ne nedostaje. U stvari, čini se da svaki put kada otvorimo TikTok ili Instagram, uvek postoji nova boja ili dizajn noktiju na našim feedovima.

Iako su ponekad svi ovi novi manikir trendovi primamljivi, u poslednje vreme nam se čini da je bolja opcija da se vratimo na "basic podešavanja"  i nosimo klasične bojelakova za nokte koje dobro poznajemo i volimo.

Slično kao kada je u pitanju kupovina odeće, verujemo da ne možete pogrešiti sa odmerenim opcijama koje uvek izgledaju elegantno. U razgovoru sa beauty ekspertima saznali smo koje su najpopularnije boje lakova za nokte kako bi vam pomogli da odlučite šta da tražite tokom sledeće posete salonu za nokte.

Pripremite se za svu inspiraciju koja vam je potrebna, u nastavku sledi lista 7 najelegantnijih boja lakova za nokte svih vremena.

1. Crvena 

Jednostavno ne možete pogrešiti sa klasičnom crvenom bojom. „Crveni nokti nikada ne izlaze iz mode i veliki su favoriti među našim klijentima“, kaže Juanita Huber-Millet, manikir ekspert. „Od svetlih, smelih nijansi do dubokih bobičastih tonova, crvena je savršena za taj effortless chic i bezvremenski izgled."

2. Nude 

Ako preferirate nešto malo suptilnije, nude manikir je najsigurniji. Videli smo kako nokti prirodnog izgleda postaju sve popularniji ove godine, ali nude nokti nikada neće izaći iz mode. Manje je više i to mi se sviđa“, kaže stručnjak za nokte Iram Shelton.

3. Plava 

"U poslednje vreme svuda viđam smeli plavi manikur. Iako je ova boja noktiju u trendu i na smelijem kraju spektra, ona je takođe prilično solidan klasik, jer funkcioniše tokom cele godine.“, kaže Shelton. 

4. Bordo

"Često koristim klasični bordo manikir tokom jesenjih i zimskih meseci, koji je učvrstio svoj status najvećeg vanvremenskog favorita“, kaže Huber-Millet. "Od pista do crvenih tepiha, ova bogata i zadivljujuća duboka nijansa laka za nokte odiše sofisticiranošću i elegancijom."

5. Petrolej zelena

"Zeleni nokti su definitivno zabavna opcija tokom cele godine, ali ako želite nešto što nikada ne izlazi iz mode, onda je posebno lepa nijansa petrolej zelene.", ističe Tinu Bello, manikir majstor poznatih ličnosti.

6. Mlečnobela

"Kremasto-beli tonovi idu uz bilo šta i mogu dodati chic notu vašem izgledu. Više volim mlečnobelu od potpuno bele boje“, kaže Shelton. Mi predviđamo još veću popularnost "mlečnih noktiju" u godinama koje dolaze.

7. Francuski manikir

Tehnički ovo nije boja, ali francuski manikir je opcija koja nikada ne izlazi iz mode, a pogotovo u poslednjim godinama, kada je su i nastale mnogobrojne nove verzije ovog klasika.