Ukoliko ste u potrazi za raskošnim manikirom sa kojim će vam ruke delovati elegantnije, inspiraciju možda možete pronaći u novoj boji noktiju Jennifer Lopez koja je još jednom dokazala da nekad najjednostavnije varijante mogu biti najupečatljivije. 

Nakon zagasite sivo-braon nijanse koju je nosila tokom jeseni, prešla je na nešto svetliju neutralnu boju, koja je ujedno učinila i da njene ruke deluju mlađe. 

jennifer lopez pokazala je svoj nov manikir.
Instagram 

Iza boje koja se zove "Rich Girl" stoji umetnik Tom Bachik koji je objasnio kako je došao do ove nijanse. 

"Želeli smo "skupe" nokte za velike devojke za praznik Dan zahvalnosti", rekao je i dodao, "ništa to ne govori "skupo" više od prelepe kremaste, sive nude boje, pune pokrivne moći koja je u rangu sa Chanel-om".

Ova nijansa je inače alternativa moka noktima koje je Lopez nosila tokom rane jeseni i savršena je inspiracija ukoliko ste u potrazi za idealnom nijansom za zimu 2022/2023.

Inače, Tom Bachik ističe još dve nijanse kao ultimativne trendove tokom predstojeće sezone. Na prvom mestu je zagasita crvena, govoto burgundy koju je Jennifer pokazala još u novembru, a koja je po njegovim rečima idealna za prazničnu sezonu.

A na drugom mestu nalazi se topla, karamel nijansa koja idealno pristaje svakom tonu kože i deluje chic, nenametljivo, a efektno.