Ako je ijedan tip obuće doživeo svojih "5 minuta" to su zasigurno slingback cipele. Beskrajno su ženstvene, trasformišu svaki autfit, izdužuju noge i daleko su udobnije nego klasična salonka.

Međutim, ukoliko spadate u red onih kojima je čak i kitten štikla previsoka, verujemo da će vas obradovati činjenica da su podjednako populari i potpuno ravni modeli.

Tako se, primera radi, Angelina Joliene odriče svojih slingback ravnih cipela koje s prvim zracima proleća kombinuje s laganim haljinama.

Angelina Jolie ne odriče se svojih slingback cipela.
Profimedia 

U pitanju je Everlane model kakve poseduje i druga trendseterka Meghan Markle.

Angelina Jolie je prepoznatljiv model cipela počela da nosi još 2019. godine, i od tada im se redovno vraća.

Glumica inače godinama rado bira otvorene modele, te su tako svojevremeno njene nude slingback ravne cipele na vezivanje oko noge bile ogroman hit među damama.

Angelina Jolie obožava i drugačiji model slingback cipela na vezivanje oko noge.
Profimedia 

Takođe, i Mehgan Markle obožava popularni model sa otvorenom petom kojih se nije odrekla čak ni u trudnoći, kada je jedino birala one sa nižom potpeticom, a da i ravan model i te kako može da promeni ceo look pokazala je i kada je uz lepršavu haljinu na kopčanje ponela crvene cipele koje su celom izdanju dale posebnu draž.

Iako je cena popularnih Everlane cipela od pliša oko 155 dolara, a cena pojedinih ide i preko 300, trenutno se na tržištu mogu naći daleko pristupačniji modeli, podjednako popularni.

Tako, ukoliko ste ljubitelji Zarinih modela, nije zgoreg da bacite pogled na njihovu kolekciju jer možete naći veoma slične modele koji će veoma lako promeniti i najobičniju kombinaciju u čistu desetku.

Cene uglavnom ne prelaze 5.000 dinara, te tako ako ste ljubitelji upečatljivih detalja, poput šnala, mašni, jedne ovakve slingback ravne cipele lako će se uklopiti u sva vaša elegantnija izdanja.

Slingback cipele sa upečatljivim šnalama glavni su trend proleća.
Zara 

Ukoliko pak volite da je vaša obuća "priča za sebe" i privlači pažnju, za odvažnije su tu metalik modeli.

1525110808_6_2_1.jpg
Zara 

Za "pop of color" izaberite moderne narandžaste sa zanimljivim providnim detaljem i pripremite se za beskrajna kombinovanja.

Slingback cipele jarkih boja sjajan su izbor kada želite da naglasite autfit.
Zara 

Tu su i chic slingbacksice sa karnerima koje će se sjajno uklopiti u minimalistični stajling.

3532110001_6_3_1.jpg
Zara 

Sa druge strane, ukoliko ipak više volite modele sa visokom potpeticom, pogledajte koji modeli će ovog proleća, ali i leta preplaviti ulice i kako su ih iskombinovale naše poznate trendseterke.

Instagram Slingback cipele osvojile su i svetske trendseterke!