Slingback cipele su jedan od najvećih trendova ovog proleća. Ne sumnjamo da ste već bacili oko na ovakve modele, a na rafovima se već mogu naći u svim bojama i dezenima, ali i sa različitim tipom potpetica, što ih čini idealnim nevezano da li više volite vrtoglave štikle, ili niže, stabilnije.

Obožavaju ih i slavne dame, a jedna od onih kojima je slingback gotovo zaštini znak je niko drugi do Vojvotkinja od Sussexa - Meghan Markle.

Meghan smo do sada mogli videti u fantastičnim odevnim kombinacijama, a iako uglavnom bira monohromatska izdanja, neretko su cipele te koje kombinaciju dovode do stilske desetke.

Meghan Markle obožava klasične modele slingback cipela.
Profimedia 

Meghan je posebno odana Aquazzura cipelama, a čak i se Kate Middleton nekoliko puta pojavila u njihovoj obući. Zanimljivo je i da se vojvotkinja nije odricala ovog tipa obuće čak i u poodmakloj trudnoći, jedino što je tada birala modele sa nižom potpeticom.

Bilo da je ponela klasičan crni model sa mašnom sa zadnje strane, ili pak pariško plave sa kristalima, ove cipele rado bi joj "ukrale" mnoge dame. Meghan smo mogli videti i u modelima koji se pertlaju oko nogu, a malo je reći da je teško odlučiti koji model je lepši od kog.

Markle je pokazala i kako ih najbolje kombinovati, te ne čudi što je prodaja konkretno Aquazzura cipela u jednom trenutku otišla "u nebo". Posebno su eksplodirale crvene satenske koje je nosila povodom Dana veterana koje su na kaiščiću imale jednostavnu šnalu sa dragim kamenjem.

Meghan Markle oduševila je izdanjem i cipelama na svečanosti povodom Dana veterana.
Profimedia 

Meghan smo mogli videti i u modernijoj "providnoj" varijanti cipela, a ovo elegantno izdanje nadogradiće i najjednostavniji outfit.

Takođe, bitno je napomenuti da ovakav tip obuće ne izgleda dobro samo kada je visoka poteptica. Čak i verzije sa petom od nekoliko santimetara podjednako će vam izdužiti nogu i dati romantičan i elegantan prizvuk odevnoj kombinaciji.

Meghan Markle ni u trudnoći se nije odricala slingback cipela.
Profimedia 

Dakle, ukoliko ovog proleća svojoj koleciji cipela želite da dodate nezaobilazne slingback modele, nije zgoreg da vas inspirišu izdanja Meghan Markle, a u galeriji ispod pogledajte kako su druge zvezde i trendesetke ponele model koji preti da pomuti čak i slavu klasičnih salonki.

Instagram Slingback cipele osvojile su i svetske trendseterke!