Jeste li već primetili kako je iz sezone u sezonu, sve veći izbor stilova u kojima možete da pronađete sebe i izrazite svoju individualnost?

Stil je stvoren kao način da izrazimo svoju kreativnost i predstavimo sebe u najboljem svetlu, a ono što nam bez sumnje svakog jutra jača samopouzdanje jeste outfit u kom se, pre svega, osećamo dobro, ali i izgledamo skupo.

Usled sve većeg izbora trendova, koji nam daju priliku da pokažemo svoj pečat, budžet nam ne dopušta uvek da im se prepustimo. Zato smo kroz godine prikupljali ideje i naučili da pronađemo komade koji, bez obzira na cenu i način kombinovanja, čine da outfit izgleda skuplje nego što jeste.

Ne sumnjamo da će vas komadi poput satenske haljine koja je savršen izbor za mnoštvo prilika, preko aksesoara u boji, do update-ovanog teksasa, navesti na prolećni shopping koji daje premium izgled.

Skrolovali smo i listali kroz naše omiljene IT devojke i pronašli 10 must komada za kreiranje skupog izgleda.

1. Satenska haljina

Od svih prolećnih trendova, nijedan ne izgleda tako skupo kao satenska haljina. Bilo da se radi o svečanim prilikama ili samo o outfitu za vikend, nema letnje prilike u kojoj satenska haljina nije pun pogodak.

2. Svetlo bež pantalone

Farmerke svetlijih boja se uvek vraćaju u toplijim mesecima. Umesto čisto belih farmerica, predlažemo da potražite modele u prljavo beloj ili svetlo bež boji, jer oni obično izgledaju skuplje.

3. Marama sa printom

Ako je vaš cilj da izgledate skupo, marama sa printom će vas sigurno to i obezbediti. Možete je nositi u kosi, oko vrata ili vezanu za kaiš torbe, ovo je uobičajeni detalj koji često viđamo u skupim izdanjima.

4. Boxy kožna jakna

Kožne bajkerske jakne su klasične, to znamo, ali ako ste u potrazi za nešto uzvišenijim izgledom, potražite boxy modele koji trenutno dominiraju modnom scenom.

5. Pruge

Možda najtraženiji artikal na našoj listi, prugasti džemperi se trenutno pokazuje neverovatno popularnom među trendseterima. Ima nešto tako luksuzno u bretonskim prugama, da svaki outfit nesumnjivo podižu na viši nivo.

6. Mornarički kroj

Dok se okrećemo toplijim mesecima, možda je prava prilika da razmislite o zameni crnih komada sa nešto mekšim varijantama, a pitamo se postoji li bolji izbor od uglađenih mornarskih pruga?

7. Biserni nakit

Kada želimo da izgledamo kao da smo uložili mnogo truda u svoj izgled, a realnost je potpuno drugačija, jednostavno dodamo biserni nakit. Et voila— outfit u tren oka izgleda skupo.

8. Platnena torba

Iako se ne upuštamo tako lako u nošenje platnenih torbi, ovog leta želimo da se u našim ormani pronađe mesto i za šik platnenu torbu sa dodatkom kožnih ivica koje će pridodati uzvišenijem look-u.

9. Oversized košulja

Iako su bile rasprostranjene prošlog leta, oversized košulja će biti jedan od najvećih trendova za 2022. Bez napora i beskrajno svestrana, košulja je ključni komad koji čini da sve što nosite izgleda bezvremenski, a stoga i skuplje.

10. Cage sandale

Nastavljajući tamo gde su stale prošle godine, ribarske sandale brzo postaju cipele u top 3 trenda sezone. Zahvaljujući The Row i Gucci-ju, koji su iznjedrili ove modele, smatraju se vrhunskim izborom obuće ovog proleća.