Holivudska glumica Angelina Jolie je kraljica minimalizma, a svojim odevnim kombinacijama to nam i dokazuje.

Lepa glumica nedavno je snimljena tokom šetnje sa ćerkom Zaharom, a za tu priliku Angelina se odlučila za crni kaput, dok je svoje vitke noge dodatno istakla salonkama u nude boji. U rukama držala veliku shopper torbu s potpisom Celine koje su u poslednje vreme postale su veoma popularne, a slavne dame nose ih radije od minijaturnih dizajnerskih tašnica.

Angelina odinama unazad praktikuje minimalizam
Profimedia 

Salonke kojih se Angelina ne odriče su must have u cipelarniku svake žene. Glumica uglavnom bira model Ryan Roche, a u popularnim high street prodavnicama mogu naći i dosta jeftinije verzije.

Iako su jednostavne cipele, zasigurno luksuzne po dizajnerskoj etiketi, i dalje ostaje zbunjujuća činjenica da jedna od najprestižnijih žena u svetu šou biza ih gotovo nikad ne menja.

Angelina obožava nude salonke i rado ih nosi
Profimedia 

Njihov klasični vajb, kao i mogućnost lakog kombinovanja uz jednostavne ili nešto egzotičnije odevne kombinacije, salonke su uvek pravi primer cipele koja se slaže uz apsolutno sve što zamislite. Pored nude Angelina Jolie bira i one u crnoj boji, a kako ih kombinuje, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Slavna glumica godinama nosi salonke