Kao i običnim smrtnicima, i slavnim zvezdama se u protekloj godini život dosta promenio - mnogi od njih su proveli kod kuće mnogo više vremena nego inače. Među njima je i Angelina Jolie koja je trenutno u karantinu u Los Angelesu, u nekadašnjem domu poznatog holivudskog redatelja Cecila B. DeMillea. I premda uživa u društvu šestoro dece, postalo joj je jasnije da zbog svoje dinamične energije nije stvorena za život domaćice i tradicionalne majke koja sedi kod kuće. O tome i mnogo čemu pričala je u najnovijem izdanju britanskog Vogue-a.

Angelina je otvoreno izjavila kako su joj poslednje godine, posle razvoda od Brada Pitta, bile teške, te kako tek u zrelim godinama oseća pomak nabolje (iščekujući pedesete), iako ni za nju ni za decu proces zaceljivanja nije završen. Osvrnula se i na doba pandemije navodeći da, uprkos svim izazovima i gubicima, ima nešto lepo u tome što smo se u zajedništvu svi ponovo osetili kao ljudska bića.

Ipak, ona definitivno nije tipična četrdeset-i-nešto godišnjakinja, jer malo ih je koje dane provode na snimanju akcijskih filmova u zlatnom kombinezonu: u spomenutom izdanju videćemo je krajem godine kada se očekuje premijera MarvelovihEternals, u kojem glumi uz Richarda Maddena i Salmu Hayek.

Priprema se i za režiju novog biografskog filma o ratnom fotografu Donu McCullinu, a nastavila je i svoju humanitarnu karijeru. Već dvadeset godina posvećena je borbi za ljudska prava, a posebno prava izbeglica pri UN-u, te uskoro izlazi i knjiga na kojoj je sarađivala s Geraldine Van Bueren QC i Amnesty Internationalom – Know Your Rights (And Claim Them), namenjena deci i mladima. Upravo u njih Angelina polaže sve nade za svetliju budućnost.

Angelina Jolie priznala da joj je poslednjih par godina bilo teško: ''Deca mi pomažu u svemu''
Foto: Profimedia

Izvor: elle.hr