Meghan Markle je poznata po istančanom modnom ukusu i najčešće poseže za klasičnim i elegantnim komadima koji su neretko vrlo skupoceni.

Tim proverenim receptom povela se i ovaj put pa je za vreme održavanja sportskih igara u Holandiji za vojne invalide, koje je pokrenuo princ Hari, pokazala zaista zadivljujuće modne komade.

Dok je za večernje događaje birala prefinjenu eleganciju, za dnevna događanja poigrala se s ležernijim modnim kombinacijama. Tako se za susret sa sportistima na Invictus Gamesu u Hagu 40-godišnja vojvotkinja od Saseksa odlučila za casual stajling kojim je dominirala crna Celine jakna i Chanel baletanke koje su privukle najviše pažnje.

Meghan Markle nosi najpopularnije baletanke brenda Chanel.
Profimedia 

Inače, baletanke su ove sezone veoma tražena i popularna obuća, Megan ih je iskombinovala na sjajan način kakav je autentičan za Francuskinje.

Megan za javna pojavljivanja po nekom nepisanom pravilu uvek bira visoke potpetice, ali ovaj put izbor je pao na jedan od najklasičnijih ležernih komada - Chanel baletanke u kombinaciji crne i bež kože čija cena iznosi 660 funti.

Meghan Markle u Chanel baletankama.
Profimedia 

Iako je izborom baletanki privukla popriličnu pažnju, većina se slaže kako je izgledala sjajno, uostalom, sa Chanelom je zaista teško pogrešiti. Kožne baletanke koje je pondela Meghan krasi bezvremenski dizajn i jedan je od kultnih modela koji nikada ne izlazi iz mode.

Meghan nas često pozitivno iznenađuje svoim modnim odabirima, a više njenih kombinacija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Donosimo vam top 12 izdanja royal dame o kojoj se najviše pričalo ove godine!