Konačno je stigla jesen - vreme UGG čizama (sa platformom), mantila i Halloweena - a to znači da su tamne, tople, udobne i intenzivne nijanse ponovo tu. A kako da i vas ponese duh sezone? Tako što ćete svoj fashion & beauty look prilagoditi upravo paleti boja koja je karakteristična za hladnije vreme.

 Pa počnimo od noktiju, i to onih koji su ovih dana viralni na Instagramu. U pitanju je, naravno, Jennifer Lopez sa moka nijansom.

Osim što radi sa zvezdama kao što su Selena Gomez, Camila Cabello, Nicola Peltz Beckham, i Hailee Steinfeld, vrhunski slavni manikir Tom Bachik redovno radi manikir i Jennifer Lopez. Podsetimo se samo primećenih detalja cveća i kolibrija na noktima JLo na dan venčanja sa Benom Affleckom.

Jennifer Lopez na venčanju
Instagram 

Ove jeseni, međutim, Jennifer se odlučila za savršenu jesenju boju laka - elegantno neutralnu moka nijansu koja izgleda neverovatno luksuzno. Iako Bachik još uvek nije podelio tačan naziv boje, najbolji način da se opiše jeste da je u pitanju siva sa tonovima mlečne čokolade i sjajnim finišem. Neutralna nijansa čini savršenu ravnotežu toplih i hladnih tonova, pa ako vam nedostaje inspiracije za naredni manikir, ugledajte se na JLo.