Leto je iza nas, a kao što se godišnja doba menjaju, menjaju se i palete boja, posebno u garderobi, ali i na našim noktima. Julie Kandalec, manikirka zvezda poput Sydney Sweeney, Camile Cabello i Petea Davidsona za Bustle je predvidela najtrendi boje lakova za nokte koje će se nositi narednih meseci.

Iako tvrdi da se neke nijanse poput bordo nose tokom cele godine, postoje neki trendovi koji su popularniji u određenoj sezoni.

U nastavku saznajte kojih 7 boja za nokte će se nositi ove jeseni.

1. Tamni espresso

Ljubitelji manikira ove će jeseni obožavati paletu smeđe boje od bež, preko karamele i čokolade, pa do nijanse espressa.

2. Boja bisera

Hailey Bieber osvojila je devojke širom sveta svojim elegantnim manikitom "glazirane krofne". I dok će se trend verovatno zadržati i tokom hladnijih meseci, beauty stručnjaci predviđaju različite varijacije ovog minimalističkog trenda - poput intenzivnijih, bisernih verzija ili možda tamnijih nijansi koje svetlucaju.

3. Bordo

Dok smo pre nekoliko meseci nosili jarko crvenu, sada je vreme za nokte u boji vina - verujte nam, ova boja se savršeno slaže uz jesenje kombinacije i poseduje onu večnu otmenost.

3. Boja jeansa

Jeans se vratio na velika vrata, kao i trendovi 2000-ih, a samim tim želećemo da nam i nokti budu u najlepšoj, prigušenoj nijansi plave.

 5. Karamela

Kao što smo već rekli, jesen je odlično vreme za eksperimentisanje sa zemljanim, smeđim tonovima, a boja karamela je idealna za one koje žele neutralnu, prirodnu, ali elegantnu boju noktiju, koja se uklapa uz sve outfite.