Jennifer Lopez i Ben Affleck venčali su se po drugi put u Džordžiji, u vili slavnog glumca, a ceremoniji je prisustvovala porodica, kao i najbliži prijatelji.

Nakon venčanja u Las Vegasu i medenog meseca u Parizu, usledila je romantična ceremonija, a zanimljivo je da se venčanje održalo na mestu gde je trebalo i prvi put da se venčaju pre 19 godina.

Na društvenim mrežama su se pojavili kadrovi sa raskošnog venčanja, a venčanica Jennifer Lopez naišla je na pregršt komlimenata. Pevačica i glumica ponela je Ralph Lauren venčanicu sa otvorenim leđima sirena kroja i dug romantični veo.

Među zvanicama bila su neka od najvećih imena sa holivudske A liste: Matt Damon sa suprugom, reditelj Kevin Smith, glumci George Clooney, Renne Zelveger, Jane Fonda...

Venčanje je propustio mladoženjenin brat Casie Affleck zbog neodoložnih roditeljskih obaveza, piše "Daily Mail".

Podsetimo, par se prvi put sreo na snimanju filma "Gigli" 2002. godine. Postali su medijska senzacija dok su se zabavljali, ali su odložili svoje planirano venčanje 2003, a zatim su početkom 2004. objavili da je njihovoj vezi kraj.

jennifer lopez i ben affleck venčali su se po drugi put
Profimedia 

"Bennifer" – javni nadimak para iz njihove prve veze koja je bila jako popularna iznenadio je javnost kada su prošle godine počele da kruže njihove zajedničke fotografije nakon pomirenja.

"To je predivna ljubavna priča, dobili smo drugu priliku", rekla je glumica u februaru, u intervjuu za časopis "People"

Profimedia Šuška se da je latino diva rekla "DA" slavnom glumcu