Nakon bega u Las Vegas i ponoćnog venčanja, Ben Affleck i Jennifer Lopez uputili su se na toliko dugo iščekivani medeni mesec, a destinacija im je - uvek romantičan Pariz.

Na putovanje su poveli i svoju decu, ali i celu ekipu svojih zapolenih i obezbeđenja, koji su ih pratili na svakom koraku, no Bennifer su ipak uspeli da ukradu koji romantičan trenutak za sebe, a paparazzi uhvatiti fotografije kao s razglednice.

Uprkos pažnji koje ove holivudske zvezde privlače gde god se pojave, Ben i Jen uvek izgledaju 'picture perfect', a posebno uvek glamurozna Jennifer koja je za ovu posebnu priliku na putovanje ponela upečatljive, romantične haljine.

U galeriji pogledajte impresivne outfite i lokacije koje su obišli.

ABACA / Abaca Press / Profimedia Pogledajte impresivne outfite i lokacije koje su obilazili.

Jennifer je blistala od sreće držeći se s Benom za ruke u šetnji Parizom, za koju je odabrala prozračnu crvenu midi haljinu i platforme u kojima bi se retke žene odvažile da šetaju po ulicama popločanima kamenom.

Drugom je prilikom obukla haljinu sa sitnim cvetnim uzorkom te natikače s vrtoglavom potpeticom i svoj zaštitni znak - sunčane naočale 'aviator' modela.

Nakon bega u Las Vegas i ponoćnog venčanja, Ben Affleck i Jennifer Lopez uputili su se na toliko dugo iščekivani medeni mesec, a destinacija im je - uvek romantičan Pariz.
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Singer Jennifer Lopez and her new husband Ben Affleck take a private cruise on the Seine river. 23 Jul 2022,Image: 709345096, License: Rights-managed, Restrictions: NO Andorra, Argentina, Belgium, Bolivia, Chile, China, Colombia, Costa Rica, Croatia, Czech Republic, Ecuador, El Salvador, France, French Guiana, French Polynesia, French Southern Ter, Greece, Guadeloupe, Guatemala, Honduras, Hungary, Japan, Macedonia, Mexico, Monaco, Paraguay, Peru, Poland, Portugal, Puerto Rico, Romania, Russia, South Africa, Spain, Taiwan, Uruguay, Venezuela, Model Release: no, Pictured: Jennifer Lopez, Credit line: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Proverene modne formule midi ili duge haljine s visokim petama držala se i u drugim prilikama, te pokazala koji su glavni trendovi za leto 2022. i odvažan izgled: ključna je haljina A ili 'empire' kroja, te visoke potpetice.