Cindy Crawford uhvaćena je kako u ležernom, ali vrlo elegantnom izdanju izlazi iz jednog hotela u Njujorku. Pored wet hair frizure (koja je zbog visokih temperatura verovatno više praktične, a ne estetske namene), omiljena manekenka devedesetih nosila je crnu košulju i jeans zvoncare, koje su se na velika vrata vratila u modu za leto 2022. 

Ova ikona stila u šestoj deceniji demonstrira kako se retro komadi nose na moderan način i kombinuju sa onim najsavremenijim.

Svoj casual outfit zaokružila je Birkin torbom i velikim naočarima za sunce, dok je trendy farmerke upotpunila elegantnim Gucci kaišem. 

Cindy decenijama zagovara prirodan izgled bez invazivnih tretmana i korekcija, a svojim primerom svedoči da je mnogo važnije da žena bude ostvarena, samouverena i negovana kako bi izgledala i osećala se dobro. Ni ovog puta nije nosila šminku, dopuštajući svojim prirodnim crtama lica da budu u prvom planu.

U galeriji pogledajte ceo outfit.

Profimedia Pogledajte casual outfit modne ikone.

Flare jeans ili zvonarice omiljen su odabir Francuskunja i devojaka koje preferiraju chic stil. Morate da posedujete makar jedan ovakav model za leto, koji ćete kombinovati sa punđom, maramom i elegantnom torbom. Et voilà!