Iako je potpuno tačno da ne postoji ništa što volimo više od glamuroznog izgleda Dženifer Lopez (od D&G izdanja u Veneciji do bajkovitorg outfita za promociju filma Marry Me), bilo bi pogrešno da propustimo ležernije dnevne stajlinge latino zvezde, naročito zato što je počela da prati nove trendove više nego ikada pre. Bilo da su u pitanju mokasine ili patike, J.Lo čini da svaki komad na njoj izgleda dobro.

Ovog puta u L.A-u je uhvaćena u chic modelu farmerki - zvoncarama, koji Francuskinje nose decenijama, a sada postaje najpopularniji komad u garderoberu trendseterki širom sveta. Široke nogavice a la Jane Birkin iz 70-ih izdužuju noge i ističu siluetu, zbog čega ćete zvonaste farmerke obožavati, a pored toga, izgledaju vrlo elegantno, poput pantalona.

Jane Birkin je 70-ih godina nosila zvonaste farmerke.
Profimedia 

JLo ih je kombinovala sa jednostavnom belom majicom, vrtoglavim potpeticama, velikim naočarima za sunce i velikim zlatnim karikama. Coach Beat torba preko ramena dodatno je pridonela efortless look-u, dok je Jennifer samouvereno koračala poput francuske filmske zvezde. 

Naša preporuka je da zvonarice ovog proleća nosite uz ravnu obuću - baletanke, starke ili možda klompe, kao i da ovom outfitu pridružite trendy štepanu jaknu.

U nastavku pogledajte čitav outfit Jennifer Lopez u farmerkama koje su trend broj 1 za proleće 2022.

Profimedia Pogledajte latino divu u teksas zvoncarama.