Prava je retkost Jennifer Lopez videti u ravnim cipelama, a ovo izdanje je tim veće primećeno zbog odabira najpopularnijeg modela obuće za proleće.

Nagužvane čizme do kolena su njena omiljena opcija odmah iza platformi sa vrtoglavo visokom štiklom. Naravno, Jennifer se ne odriče ni patika, ali outfit koji uključuje ravnu, ali elegantnu obuću je pravo iznenađenje koje mnogi nisu očekivali da će ikada doživeti.

Međutim, trend je očigledno toliko jak da mu čak ni svetska diva nije odolela.

Jennifer Lopez nosi Chanel mokasine.
Profimedia 

Ostavljajući po strani svoje omiljene štikle tokom vikenda, J Lo je uživala u ručku sa Benom Afleckom, a tom prilikom je nosila Chanel-ove elegantne mokasine koje su se perfektno uklopile sa Dolce & Gabbana kombinezonom, Wolford rolkom, Prada naočarama za sunce i Bottega Veneta intrecciato clutch torbom.

Virginie Viard, dizajnerka i kreativna direktorka Chanel-a je predstavila je svoje ravne cipele na reviji proleće/leto 2021. koje su se uskoro pokazale kao glavni komad kolekcije.

Jennifer Lopez u elegantnim Chanelovim mokasinama.
Profimedia 

Bezbroj poznatih ličnosti, urednika i influensera palo je na privlačnost Chanelovih uglađenih mokasina koje odlikuje: klasičan oblik i suptilni zlatni dupli C detalji koji dodaju francuski šik.

Charlotte Casiraghi koja je na konju otvorila reviju visoke mode za proleće/leto 2022. godine je još jedan poznati fan mokasina. Hailey Bieber je, s druge strane, prednost dala savremenom prošivenom paru mokasine koje su ukrašene džinovskim dvostrukim C motivom.

Chanel revija spring/summer 2021. obeležila je povratak ravnih i elegantnih mokasina.
Profimedia