Juče je na Nedelji mode u Parizu održana prva revija Off-White-a otkako je preminuo osnivač ovog brenda Virgil Abloh. Emotivni istorijski trenutak obeležili su svi ljudi čiji su životi bili dotaknuti od strane modnog virtuoza, ne bi li mu odali priznanje. 

Vodeći model bila je Naomi Campbell, inače bliska Virgilova prijateljica, koja je nosila i poslednju reviju Virgila Abloha za Louis Vuitton. Supermodeli Amber Valeta i Helena Christensen prošetale su pistom kao predstavnice stare garde koje su prve primetile promene koje će Virgil uneti u modni svet.

Naomi Campbell i Cindy Crawford nosile su reviju Off White-a.
Profimedia 

S druge strane, tu su bile i muze nove generacije - sestre Hadid, Kendall Jenner, Adut Akech, koje su zajedno sa dizajnerom učestvovale u modnoj revoluciji.   

Kendall Jenner kao predstavnica nove generacije.
Profimedia 

Jedno od glavnih iznenađenja bila je Serena Williams, dok su Joan Smalls, Karlie Kloss i Candice Swanepoel briljirale u finalu revije, posvećenom ekstravagantnoj večernjoj odeći. Takođe, Cindy Crawford i Kaia Gerber kao majka i ćerka na pisti oduševile su sve prisutne. 

Mama i ćerka Cindy Crawford i Kaia Gerber zajedno su šetale modnom pistom.
Profimedia 

Revija pod nazivom ''Spaceship Earth: an Imaginary Experience'' bila je stvaran podsetnik na uticaj koji je Abloh imao, na njegovu avangardnu, ekscentričnu i nesvakidašnju estetiku koja briše granice između elite i ''običnog sveta''. 

Poslednja revija Virgila Abloha za Off White.
Profimedia 

Reviji je prisustvovala i naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić, kao i zvezde poput Rihanne, ASAP-a, Pharella Williamsa, a u galeriji pogledajte više fotografija.

Profimedia Vodimo vas u prvi red.